De officiële site van Lydia van Houten

LYDIA VAN HOUTEN

TEKEN VAN DRIE DEEL1: DE CODEX VETUS

WEB01

‘De Codex Vetus’ is het eerste magische Fantasy-avontuur van Lydia van Houten – BESTELLEN

“Dit verhaal doet denken aan de ‘Narnia kronieken’ van C.S. Lewis, waarin gewone kinderen in een geheimzinnige wereld avonturen beleven en een taak moeten verrichten.” – Marian Verstappen-Naus, Biblion.

William en de tweeling; Charlotte en Elena lijken op het eerste gezicht geen bijzondere kinderen. Echter hebben ze stuk voor stuk een merkwaardig teken meegekregen bij hun geboorte. Door een opwelling van Elena belanden ze in een vreemde omgeving in een andere tijdslijn. Eerst hebben ze het niet door, maar na verloop van tijd wordt het duidelijk, ze kunnen niet meer terug naar huis en raken verwikkeld in een vreemde strijd om magische boeken en macht. De keuzes die ze stuk voor stuk moeten maken, de vreemde wezens die ze ontmoeten, en de tijdsveranderingen zijn niet zo toevallig als het drietal denkt. Langzamerhand komt de waarheid aan het licht, maar wie kunnen ze vertrouwen?

Het teken van drie en de Codex Vetus, is het schitterende eerste deel in de trilogie om macht. Een avontuur vol spanning en magie. De parallelle werelden, veranderende tijdslijnen en de vreemde wezens nemen de lezer mee naar een wereld waarin niets is wat het lijkt…

BESCHIKBAAR VIA CENTRAAL BOEKHUIS OF BESTEL HIER

GESIGNEERD EXEMPLAAR BESTELLEN: info@lydiavanhouten.nl

 

Productinformatie