De officiële site van Lydia van Houten

LYDIA VAN HOUTEN

TEKEN VAN DRIE DEEL 2: DE CODEX BESCHERMERS

PERFECT 2017 JPG

‘De Codex beschermers’ is het magische Fantasy-avontuur van Lydia van Houten. – BESTEL HIER

“Sprookjesachtig verhaal vol geheimzinnige werelden. De hoofdpersonen zijn echter realistisch getypeerd.” – Anja van Geert, Biblion.

Op een dag vind Elena een geheimzinnig boek en gebruikt een spreuk waardoor “de drie” in een andere tijdslijn terecht komen. Vanaf dat moment gebeuren er rare dingen, worden ze geconfronteerd met vreemde wezens en parallelle werelden, waar de tijd niet meer recht loopt. In dit tweede deel leren William, Charlotte en Elena dat hun rol als de “magische boekbeschermers” moeilijk is dan ze dachten. Want wie kunnen ze vertrouwen en vooral: wie kunnen ze niet vertrouwen!

“De Codex beschermers” is het spannende en sprookjesachtige tweede deel in de trilogie om kennis en macht. De strijd tussen goed en kwaad is nog maar net begonnen…

Over ‘de Codex beschermers’:

De drie boekbeschermers: William en de tweeling Charlotte en Elena worden in dit tweede deel van “Het teken van drie” door Theresa en Ro McFindlay opgeleid tot boekbewakers van de drie Codexen. Tenminste, dat lijkt zo. Als blijkt dat William zichzelf niet is, en Charlotte zich tegen Elena verzet staat Elena er op gegeven moment helemaal alleen voor. De zoektocht naar een missende Codex is begonnen. Onderweg leert Elena nieuwe vrienden kennen. Luxis en de wereldvreemde professor Lupus, staan haar bij. Ook Bia blijkt een betrouwbare partner maar is het genoeg om te winnen van hun aartsvijand Zafor?

De pers over deel 1-

“Dit verhaal doet denken aan de ‘Narnia kronieken’ van C.S. Lewis, waarin gewone kinderen in een geheimzinnige wereld avonturen beleven en een taak moeten verrichten. Het is een spannend, sprookjesachtig verhaal, waarin elfjes, monsters en andere wezens vechten om het toverboek. De hoofdpersonen zijn echter gewone kinderen zonder speciale kwaliteiten en daardoor herkenbaar”.
(Marian Verstappen-Naus voor Biblion)

OOK BESCHIKBAAR VIA HET CENTRAAL BOEKHUIS OF BESTEL HIER

GESIGNEERD EXEMPLAAR BESTELLEN: info@lydiavanhouten.nl

 

Auteur Lydia van Houten
Taal Nederlands
Afmetingen 18x200x135 mm
Gewicht 263,00 gram
Druk Heruitgave
ISBN 9789082020182