Proeflezers reageren op fantasy Evian Willow

KABOOK JPG

Verwacht: 11-11-2015

Het is altijd erg spannend als de proeflezers hun feedback geven. Zeker als er professionals tussen zitten die geen blad voor de mond nemen, en was ik juist op zoek naar deze critici… ik heb ze gevonden – of zij mij…

 

Het ging bij de oproep al heel snel: binnen 24 uur reageerden er zoveel mensen die proef wilden lezen dat ik voor het eerst moest kiezen. Wat een luxeprobleem! Fijn maar ook jammer dat ik mensen teleur moest stellen, dat is natuurlijk altijd vervelend.

 

Uiteindelijk heb ik acht proeflezers geselecteerd: het maximum, want dat aantal is divers genoeg en handelbaar.

 

In ieder geval zijn de reacties op veel raakvlakken gelijk, en gelukkig voor de auteur in goede zin, zodat het manuscript niet rigoureus omgespit hoeft te worden. Toch waren er wat kleine dingen die opvielen, gelukkig had het niets met het plot van doen maar met de hoofdpersoon van het boek. De proeflezers hebben hun stem laten horen, en hopelijk heeft dit geweldige team ervoor gezorgd dat toekomstige lezers een geweldig boek in handen krijgen.

 

Binnenkort verschijnt er een gratis voorproefje van Supernova! Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang ook het laatste nieuws, achtergronden en gratis voorproefjes:

Met speciale dank!!
Dank je wel: Amanda, Gabriella, Helma, Rianne, Sam, Tamara… ik draag het boek dan ook aan jullie op!

(Anja- spijtig dat je het lichamelijk niet kon trekken) – Sherry, Martin en Wendy: ik hoop jullie feedback nog te mogen ontvangen 😉

 

Dit zijn de reacties tot nu toe, en ik zal het updaten mochten er meer reacties terugkomen:

‘Ik vond het erg prettig lezen, ik zat direct in het verhaal en kon het boek moeilijk wegleggen. Ook al had ik de vorige delen (nog) niet gelezen, zat ik zo in het verhaal, zonder me af te vragen wat er in de vorige delen was gebeurd. Ik vind het een mooi fantasy verhaal! Heerlijk met allerlei “twisten” en “magie” ik heb genoten! – Amanda de Ronde

 

‘Het boek leest lekker snel weg. Je start met veel vragen en eindigt met alle antwoorden. Dat houdt het heel erg spannend!’ – Gabriella Kolijn

 

‘Het verhaal vond ik echt spannend, ongelofelijk goed bedacht: wat een fantasie!’ – Helma de Vries

 

‘Een heerlijk boek om in je hoofd even weg te dromen in de wereld van een fantasy verhaal.’- Rianne de Haan

 

‘Een goed leesbaar, leuk en spannend fantasy boek over een legende die de werkelijkheid wordt en die geen werkelijkheid had mogen worden.’- Tamara Fikke